Φυτεύσεις ΠΟΣΥΠΑΤΕ Μάρτιος 2011

Ημερομηνία δημοσίευσης: Mar 13, 2011 12:14:28 PM

Στην συνεδρίαση του ΔΣ ΠΟΣΥΠΑΤΕ της 27ης/02/2011 εγκρίθηκε η προσφορά του Γεωπόνου Κου Τσαγκατάκη για την επιδιώρθωση του υφισταμένου συστήματος άρδευσης και την φύτευση 2 κοινόχρηστων χώρων εντός των ορίων του συνεταιρισμού (τον Κ.Χ. στην πάνω είσοδο του συνεταιρισμού μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου και Ρεθύμνου, και τον Κ.Χ. στην πλατεία του συνεταιρισμού μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου, Δίκτης και Στεργίου Σπανάκη) όπως φαίνονται στο παρακάτω διάγραμμα.

Στο τμήμα εισόδου θα χρησιμοποιηθούν τα παρακάτω φυτά:

Σύμφωνα με την πρόταση του μελετητή σε πλήρη ανάπτυξη ο χώρος προβλέπεται να μοιάζει ως παρακάτω (η φωτογραφία εμφανίζει την τρέχουσα και την μελλοντική μορφή του χώρου σε φωτορεαλιστική αναπαράσταση:

Στο χώρο της πλατείας θα χρησιμοποιηθούν τα παρακάτω φυτά:

Σύμφωνα με την πρόταση του μελετητή σε πλήρη ανάπτυξη ο χώρος προβλέπεται να μοιάζει όπως στις παρακάτω φωτογραφίες φωτορεαλισμού :

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν μέσα στον Μάρτιο. Ελπίζουμε ότι η παρέμβαση αυτή θα αναδείξει τους κοινόχρηστους χώρους αναβαθμίζοντας έτσι αισθητικά τον συνεταιρισμό μας.

Παράλληλα θα φροντισθούν και οι ήδη φυτεμένοι χώροι και θα συνεχίσουμε τις φυτεύσεις αναλόγως την οικονομική μας κατάσταση και την εξόφληση των οφειλών των μελών.

Για το ΔΣ ΠΟΣΥΠΑΤΕ,

Γιώργος Ανδρεαδάκης

Πρόεδρος ΔΣ