Υπεγράφη το συμφωνητικό για την Μελέτη Ανάπλασης

Ημερομηνία δημοσίευσης: Jul 30, 2014 10:9:57 PM

Για τα Δ.Σ. ΠΟΣΥΠΑΤΕ και Πολιτιστικού Συλλόγου "Αμμούδι",

Ανδρεαδάκης Γιώργος

Πρόεδρος Δ.Σ. ΠΟΣΥΠΑΤΕ

Μπέζος Κωνσταντίνος

Πρόεδρος Δ.Σ. Πολιτιστικού Συλλόγου "Αμμούδι"

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014, υπεγράφη το συμφωνητικό ανάθεσης της μελέτης ανάπλασης του κεντρικού ρέματος του συνεταιρισμού μας από τον ΠΟΣΥΠΑΤΕ, τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Αμμούδι" και την ανάδοχο μελετητική ομάδα. Η μελέτη αφορά την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας του συνεταιρισμού ΠΟΣΥΠΑΤΕ και των γύρω χώρων πρασίνου, την έκδοση της οικοδομικής άδειας για κτήριο πολιτιστικών δράσεων εντός της εμβαδού 200 τ.μ. με υπόγειο, την ανάπλαση των κοινόχρηστων χώρων κατά μήκος του κεντρικού ρέματος που διατρέχει τον συνεταιρισμό μας μέχρι την είσοδο από την πλευρά του Βιολογικού Καθαρισμού, την κατασκευή Παιδικής Χαράς δίπλα στην κεντρική πλατεία και 2 αθλητικών γηπέδων πολλαπλών αθλημάτων (Μπάσκετ, Βόλεϋ, Τένις και Ποδοσφαίρου 5x5), χώρων στάθμευσης, αστικού εξοπλισμού κλπ.

Υπενθυμίζουμε ότι η μελέτη συγχρηματοδοτείται από τον Συνεταιρισμό ΠΟΣΥΠΑΤΕ και τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Αμμούδι". Με την ολοκλήρωσή της (στο τέλος του 2014) θα γίνει προσπάθεια σε συνεργασία με τον Δήμο Μαλεβιζίου να ενταχθεί σε κάποιο διαθέσιμο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την υλοποίηση της μελέτης αυτής.

Πρόκειται για μία προσπάθεια εξαιρετικής σημασίας που η επιτυχής ολοκλήρωσή της θα μεταμορφώσει τον συνεταιρισμό μας, θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων του και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, και θα προσδώσει υπεραξία στα ακίνητα των συνεταίρων.

Η ομάδα που ανέλαβε την μελέτη αποτελείται από τους:

  • Πετρουγάκη Κωνσταντίνο - Πολιτικός Μηχανικός

  • Μπενετάκη Μαρία - Αρχιτέκτων Μηχανικός

  • Χαιρέτης Μανούσος - Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ

Τους ευχόμαστε καλή δουλειά και δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε στάδιο αυτής της προσπάθειας.