Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση Σεπτεμβρίου 2011

Ημερομηνία δημοσίευσης: Aug 12, 2011 5:19:24 AM

Στην Γενική Συνέλευση της Τετάρτης 29/06/2011 τέθηκε το θέμα οικοδόμησης οικίας επιλεγμένης από 12 συγκεκριμένα σχέδια κατοικιών, δεδομένης της αλλαγής του ΓΟΚ με τρόπο που καθιστά ανεφάρμοστα τα 12 αυτά σχέδια Περτσελάκη του 1991. Η Γ.Σ. κλήθηκε να αποφασίσει αν :

1. Θα άρει τον περιορισμό υποχρεωτικής επιλογής μεταξύ των 12 σχεδίων του κου Περτσελάκη με διατήρηση όμως, όλων των περιορισμών που επιβάλει ο ΓΟΚ και των όρων δόμησης για τον συνεταιρισμό μας.

2. Θα άρει τον περιορισμό υποχρεωτικής επιλογής μεταξύ των 12 σχεδίων του κου Περτσελάκη με διατήρηση όμως, όλων των περιορισμών που επιβάλει ο ΓΟΚ και των όρων δόμησης για τον συνεταιρισμό μας, καθώς και διατήρηση στα νέα σχέδια του αρχιτεκτονικού ύφους των σχεδίων του κου Περτσελάκη.

3. Θα διατηρήσει τον περιορισμό των 12 τύπων και οι ιδιοκτήτες που επιθυμούν να οικοδομήσουν το οικόπεδό τους θα οφείλουν να εκδώσουν νέα οικοδομική άδεια σύμφωνα με ένα από τους 12 υποχρεωτικούς τύπους του 1991, προσαρμόζοντας όμως αυτόν στους ισχύοντες όρους δόμησης.

4. Θα ζητήσει την εκ νέου μελέτη των 12 τύπων του Περτσελάκη από τον Περτσελάκη ή άλλο μελετητή.

Η Γ.Σ. αποφάσισε λόγω της σπουδαιότητας και της πολυπλοκότητας του θέματος να αντιμετωπιστεί το θέμα αυτό σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση εντός του Σεπτεμβρίου 2011. Ως εκ τούτου:

Καλούνται σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση τα μέλη του ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΤΕ ΚΡΗΤΗΣ την Τετάρτη 14/9/2011 και ώρα 18:00 στην αίθουσα Συνελεύσεων του Α’ Καταστήματος ΑΤΕ στο λιμάνι Ηρακλείου με θέμα:

«Αντιμετώπιση του θέματος οικοδόμησης οικίας επιλεγμένης από 12 συγκεκριμένα σχέδια κατοικιών, δεδομένης της αλλαγής του ΓΟΚ με τρόπο που καθιστά ανεφάρμοστα τα 12 σχέδια Περτσελάκη του 1991.» (Ακολουθεί ανάλυση του θέματος αυτού σε χωριστές σελίδες)

Αν κατά την ημερομηνία αυτή δεν επιτευχθεί απαρτία η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ θα γίνει ΟΡΙΣΤΙΚΑ την Τετάρτη 21/9/2011 στις 18:00 στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα.

Το θέμα αυτό είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ και αφορά ΟΛΟΥΣ τους συνεταίρους, τόσο εκείνους που δεν έχουν οικοδομήσει ακόμα το οικόπεδό τους όσο και εκείνους που το έχουν κάνει. Είναι σημαντική λοιπόν η παρουσία ΟΛΩΝ.

Συνημμένα θα βρείτε παρακάτω:

    • Την την παραπάνω πρόσκληση και την ανάλυση του θέματος που θα συζητηθεί στην Γενική Συνέλευση

Για το ΔΣ Οικ. Συνεταιρισμού ΑΤΕ,

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Γεώργιος Ανδρεαδάκης

Ο Γραμματέας

Δημήτριος Κατρινάκης