Προστέθηκαν 2 αναμεταδότες στο δωρεάν ασύρματο δίκτυο ΠΟΣΥΠΑΤΕ

Ημερομηνία δημοσίευσης: Dec 29, 2011 12:17:19 AM

Στην προσπάθειά μας για την βελτίωση (πύκνωση) του δωρεάν ασύρματου ευρυζωνικού δικτύου μας προστέθηκαν 2 ακόμα αναμεταδότες σε ισάριθμες ταράτσες κτιρίων του συνεταιρισμού μας. Ευχαριστούμε τους κους Κουβίδη Ιωάννη & Πιταροκοίλη Μιχαήλ για την φιλοξενία των αναμεταδοτών στην ταράτσα των κατοικιών τους.

Ας σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ΕΕΑΕ (Εθνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας, αρμόδιο εθνικό φορέα για θέματα ακτινοπροστασίας και πυρηνικής ασφάλειας στη χώρα όπου κύριο μέλημά της είναι η προστασία του πληθυσμού, των εργαζομένων και του περιβάλλοντος από τις ιοντίζουσες και τις τεχνητά παραγόμενες μη ιοντίζουσες ακτινοβολίες), πραγματοποιήθηκαν μετρήσεις της ακτινοβολίας δειγματοληπτικά στο Α’ ΚΕΠΑ Μασταμπά σε διάφορα σημεία (όπου χρησιμοποιούνται οι ίδιοι αναμεταδότες) και διαπιστώθηκε ότι τηρούνται τα όρια. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι στην ταράτσα και σε απόσταση περίπου μισό μέτρο από τον ιστό στήριξης του Wi-Fi Access Point ο συνολικός λόγος έκθεσης Λ(%) διαπιστώθηκε 7.761,84 φορές κάτω απ τα όρια. Επίσης στον προαύλιο χώρο η μέτρηση έδειξε ότι ο Λ(%) ήταν 24.678,92 κάτω απ τα όρια.

Αυτή την στιγμή ο συνεταιρισμός μας καλύπτεται από 12 συνολικά αναμεταδότες. Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί με στόχο την βέλτιστη κάλυψη όλης της έκτασης του συνεταιρισμού μας.

Το Δ.Σ. ΠΟΣΥΠΑΤΕ