Απογραφή 2011

Ημερομηνία δημοσίευσης: May 10, 2011 6:6:58 AM

Το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Μαΐου 2011 θα πραγματοποιηθεί στον συνεταιρισμό μας η απογραφή πληθυσμού από την Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να απογραφούμε στα σπίτια μας στον συνεταιρισμό καθώς βάσει του πληθυσμού που εμφανίζεται να κατοικεί μόνιμα σε μία περιοχή καθορίζονται και τα κονδύλια που κατανέμει η τοπική αυτοδιοίκηση και άρα τα έργα που δύνανται να πραγματοποιηθούν σε αυτήν.

Σας καλούμε λοιπόν να μεταβείτε - παραμείνετε στα σπίτια σας εντός του συνεταιρισμού μας αυτό το Σαββατοκύριακο και να απογράψετε την οικογένειά σας ως μόνιμους κατοίκους της περιοχής μας. Θυμίζουμε ότι η απογραφή αυτή γίνεται για στατιστικούς λόγους και δεν επιφέρει καμία αλλαγή στο καθεστώς μόνιμης κατοικία σας ή στα εκλογικά σας δικαιώματα.

Σε κάθε περίπτωση για εσάς που πράγματι μένετε μόνιμα στον συνεταιρισμό μας ενθαρρύνουμε σε 2ο χρόνο την μεταφορά των εκλογικών σας δικαιωμάτων στον δήμο Μαλεβιζίου για τους ίδιους παραπάνω λόγους.

Για την απογραφή δεν είναι αναγκαία η παρουσία ολόκληρης της οικογένειας παρά μόνο ενός ενήλικα που θα απαντήσει στις ερωτήσεις του απογραφέα.

Γιώργος Ανδρεαδάκης

Πρόεδρος Δ.Σ. ΠΟΣΥΠΑΤΕ